Menu

Welkom bij Studio Malie, het Belgisch juwelenmerk van Marie-Lise Van Wassenhove.

In hoofdberoep werk ik als communicatieverantwoordelijke. In mijn vrije tijd geniet ik met plezier van een wandeling of fietstocht met de significant other, lekker eten, een leuke (al dan niet foute) film en lezen.

Ik ben wat ze noemen een creatieve generalist, en via Studio Malie kan ik mijn creatief en “ondernemersei” kwijt. Alle sieraden in de webshop zijn door mij handgemaakt en -beschilderd. Ik hou van kleur, de impact van kleur op onze uitstraling, hoe kleur onze natuurlijke schoonheid verder accentueert en geniet van het mengen van pigmenten en de verrassende kleurencombinaties die er uit voortvloeien.

Marie-Lise Van Wassenhove Studio Malie Webshop online sieraden handgemaakte made in Belgium

Unieke en handgemaakte juwelen gebaseerd op de verschillende kleurtypes, die jouw natuurlijke schoonheid in de verf zetten

Handgemaakte oorbellen edelstaal RVS blauw online kopen webshop
handgmaakte oorstekers goud rvs made in belgium online webshop

De handgemaakte juwelen van Studio Malie zijn…

 • Uniek en exclusief
  De sieraden bij Studio Malie zijn allemaal met veel ❤ handgemaakt. Elk juweel wordt met de hand beschilderd, wat het meteen ook uniek maakt. Als je iets draagt van Studio Malie, draag je iets exclusief.
 • Kleinschalig
  De sieraden van Studio Malie worden in beperkte oplage gemaakt. Absoluut geen sprake dus van overproductie.
 • Ingedeeld volgens de verschillende kleurtypes van de kleuranalyse
  Ben je een herfst-, winter-, lente- of zomertype? Onze juwelen zijn ingedeeld volgens de verschillende kleurtypes. Zo vind je altijd iets dat zeker bij jou en de rest van je garderobe past!
 • Duurzaam in kwaliteit
  De handgemaakte juwelen van Studio Malie blijven bij normaal gebruik lang mooi, zonder verkleuringen, en garanderen jarenlang draagplezier.
 • Duurzaam in materialen
  De sieraden van Studio Malie zijn gemaakt met RVS (roestvrij staal/stainless steel) en glas, allebei 100% recycleerbaar.
  Ook voor de verpakking kiezen we resoluut voor ecologische oplossingen. We gebruiken enkel recycleerbare of reeds gerecycleerde materialen.
 • Belgisch
  Studio Malie is op en top Belgisch! Koop je een juweel van Studio Malie, dan steun je een klein, lokaal en Belgisch merk, en daar mag je best trots op zijn!
 • Betaalbaar
  Studio Malie biedt kwaliteit aan een betaalbare prijs. Zo zijn de sieraden toegankelijk voor iedereen die houdt van mooie en unieke juwelen, en een lokaal en Belgisch merk wil steunen.
X