Studio Malie is opgenomen in het lijstje van Belgische ondernemers en designers van #ikkoopbelgisch. En daar zijn we eigenlijk best wel trots op!

#ikkoopbelgisch is een initiatief van Flanders DC, Mad – Home of Creators en Wallonie Bruxelles Design Mode om Belgische creativiteit in de kijker te zetten. Want een kleine blik op de website toont dat het hier echt wel barst van talent.

Wat is een Belgisch merk?

Voorwaarden om als Belgisch bedrijf opgenomen te worden? De hoofdzetel moet in België liggen (“check”!) en het creatieve proces moet ook in België plaatsvinden (“check!”). Dubbelcheck dus voor Studio Malie, en je kan hier onze pagina bewonderen.

Steun Belgisch talent

Op #ikkoopbelgisch vind je heel wat Belgisch talent, al evenveel verschillende sectoren. Ben je op zoek naar nieuwe zitbank, een leuke jas of een originele poster voor tegen je muur? Check dan zeker ikkoopbelgisch.be.

Steun lokale ondernemers

Vooral in deze tijden van vrijheidsbeperking en gedwongen bubbels is het steunen van onze lokale economie des te belangrijker. Wil je niet alleen Belgisch, maar voo lokaler kopen? Dan vind je op de site koopinjebuurt.be overzichten van lokale handelaars bij jou in de buurt.

Steun kan ook digitaal

Je kan Studio Malie en alle andere kleine ondernemingen op enkele zeer eenvoudige manieren steunen en helpen groeien. Het vraagt niet veel tijd, kost je niets, maar maakt voor ons wel een wereld van verschil 🙂