Iedereen heeft zijn of haar eigen stijl, en dat is fantastisch! Met je kleding en juwelen toon je de wereld wie je bent. Daarom is het leuk om verschillende stijlen aan juwelen te kunnen shoppen. Misschien hou je van opvallende sieraden. Of verkies je eerder minimalistische juwelen?

Minimalistische juwelen zijn in al hun eenvoud erg mooi en stijlvol. Ze zijn subtiel en simpel – en daar ligt net hun charme.

Waarom kiezen voor minimalistische juwelen?

1. Less is more

Less is more, het is een zinnetje dat te pas en te onpas wordt gebruikt. Wanneer we naar het minimalisme kijken, zien we dat deze stijl zich houdt aan deze regel. Binnen het minimalisme is minder altijd meer!

Hoewel het natuurlijk erg leuk kan zijn om een statement ketting of een groot paar oorbellen te dragen, kan je ook een statement maken met subtiele minimalistische juwelen.

2. Minimalistische juwelen zijn klassiek stijlvol

Minimalistische sieraden zijn klassiek en stijlvol.

Net omdat minimalistische sieraden geen aandacht opeisen kun je deze ook langer en vaker dragen. Ze zijn prachtig complementair in je outfit, zonder de volledige aandacht voor zichzelf op te eisen. Minimalistische juwelen dragen steeds bij tot je volledige look.

Minimalistische juwelen zijn bovendien stijlvol in elke situatie: op een feestje, op het werk, op een netwerk-event of een receptie… Minimalistische sieraden passen altijd.

3. Minimalistische juwelen zijn tijdloos

Minimalisme en dus ook minimalistische juwelen gaan nooit uit de mode en zijn tijdloos. Net omdat minimalisme gebaseerd is op eenvoud, blijft dit een klassieke en tijdloze optie. Wanneer je ervoor kiest om een minimalistisch sieraad aan te kopen, weet je dat je er nog jarenlang plezier van zult hebben.

Minimalistische juwelen van Studio Malie kopen

Ben jij op zoek naar prachtige minimalistische juwelen? Wil jij een mooi paar oorbellen, of ben jij misschien op zoek naar een mooie ketting of ring? Bij Studio Malie kan jij terecht voor handgemaakte minimalistische sieraden.

Alle sieraden van Studio Malie zijn met de hand gemaakt. Geen bandwerk, maar stuk voor stuk uniek. Daarnaast werk ik ook alleen maar met duurzame materialen – glas en edelstaal, beiden 100% recycleerbaar – wat dan weer een pluspunt is voor het milieu.

Ten slotte steun je met elke aankoop een kleine, lokale en Belgische onderneming. En daar mag je gerust trots op zijn. Dankzij jouw aankoop kan ik verder investeren in onderdelen, en Studio Malie verder laten groeien.