Wanneer je sieraden koopt wil je natuurlijk niet dat iedereen met dezelfde ring of oorbellen rondloopt. Kies daarom voor handgemaakte sieraden! Niet alleen heb je zo iets uniek, maar je steunt er ook nog eens een lokale ondernemer mee.

Wat zijn handgemaakte sieraden?

Handgemaakte sieraden zijn sieraden of juwelen die door een ontwerper met de hand gemaakt zijn. Er kruipt heel wat tijd en vooral heel wat vaardigheid en creativiteit in om zo’n mooi handgemaakt sieraad te maken.

Handgemaakte sieraden zijn verkrijgbaar in heel wat verschillende stijlen en kunnen uit een resem aan materialen bestaan, afhankelijk van de stijl ook van de ontwerper.

Zo houd ik bijvoorbeeld van minimalistische en kleine juwelen die  toch opvallen en die je ogen of outfit extra in de verf zetten. En dat gevoel heb ik ook proberen geven aan de sieraden die ik voor Studio Malie ontwerp.

Wanneer je handgemaakte sieraden koopt, weet je dat je een product koopt dat je kan aanpassen. Dit wil zeggen dat je de maker van de oorbellen, ring of ketting altijd een berichtje kan sturen met de vraag of er bepaalde aanpassingen gedaan kunnen worden. Leuk, toch?

3 Redenen waarom jij handgemaakte sieraden moet kopen!

Het is erg makkelijk om in de winkelstraat een paar oorbellen of een mooie ketting te kopen. Dus waarom dan toch handgemaakte sieraden kopen? Ik geef je alvast 3 redenen:

  1. Je steunt lokaal talent

Wanneer je handgemaakte sieraden koopt, steun je de maker of de ontwerper. Je geeft hem of haar een duwtje in de rug en met het geld dat jij betaalt voor je sieraad kunnen zij hun zaak laten groeien en van het maken van sieraden hun beroep maken!

Heel eerlijk? Het is ook mijn droom om van Studio Malie mijn voltijdse job te kunnen maken 🙂

  1. Je hebt een uniek sieraad in huis

Kiezen voor handgemaakte sieraden betekent dat je kiest voor unieke stukken. Omdat de sieraden met de hand gemaakt zijn, wil dit zeggen dat elk sieraad anders is. Ook al bestelt iemand net dezelfde oorbellen of ring als jij, er zullen altijd verschillen zijn tussen de twee sieraden.

  1. Je kan kiezen voor duurzame opties

Ecologie en duurzaamheid… het zijn woorden die we steeds vaker gaan horen en die steeds belangrijker zullen worden. De sieraden van Studio Malie worden gemaakt met duurzame materialen, zoals edelstaal en glas. Allemaal lang houdbaar en bovendien ook perfect te recycleren.

En wist je dat onze mooie sieradendoosjes gemaakt zijn uit gerecycleerd materiaal?

Koop jouw handgemaakte sieraden vandaag nog bij Studio Malie

Op Studio Malie vind je prachtige, handgemaakte en handgeschilderde sieraden. Alle onze sieraden zijn vervaardigd uit duurzame materialen. Door een sieraad van Studio Malie te kopen, haal je een uniek stuk in huis en steun je een vrouwelijke onderneemster van eigen bodem!

Benieuwd om de sieraden van Studio Malie te ontdekken? Onder dit artikel vind je alvast een voorsmaakje, maar kijk ook zeker eens naar onze handgemaakte kettingen, ringen, oorstekers en oorringen.