Sieraden en juwelen zijn altijd al belangrijk geweest voor mensen die van accessoires houden. Een bijzonder stuk, zoals handgemaakte oorbellen, kan je outfit heel wat meer uitstraling geven. Mooie handgemaakte oorbellen kunnen bijvoorbeeld de nadruk leggen op je unieke stijl en persoonlijkheid ,terwijl je er ook nog eens goed uitziet!

Handgemaakte oorbellen bestaan er in heel wat verschillende groottes en ontwerpen en kunnen uit een verscheidenheid aan materialen gemaakt worden. Welke technieken en materialen er gebruikt worden in jouw oorbellen zal vooral afhangen van de stijl van de ontwerper.

Waarom handgemaakte oorbellen kopen?

Originele ontwerpen

Wanneer je handgemaakte oorbellen koopt, weet je dat je altijd wat uniek in handen hebt. Geen enkel handgemaakt paar oorbellen is namelijk volledig hetzelfde.

Daarnaast kunnen handgemaakte sieraden en oorbellen ook vaak gepersonaliseerd of op maat gemaakt worden. Op die manier heb je altijd een paar oorbellen dat 100% beantwoordt aan jouw wensen.

Kwaliteit en vakmanschap

Wanneer je ervoor kiest om handgemaakte oorbellen te kopen, dan steun je iemand met een passie voor het maken van mooie juwelen. Daarnaast weet je ook dat de ontwerper haar hart en ziel steekt in het creëren van deze mooie juwelen.

Het kopen van een paar handgemaakte oorbellen is op zich een schouderklopje aan de ontwerper of ontwerpster – een teken dat zij en hun werk gewaardeerd worden. En geloof het of niet, maar dat geeft een ontwerper vleugels :-)!

Steun ondernemers van eigen bodem en koop lokaal

Wanneer je handgemaakte juwelen koopt, steun je ondernemers van eigen bodem. Het is inderdaad erg makkelijk om een nieuw paar oorbellen via Amazon of Bol aan huis geleverd te krijgen. Maar is het niet veel leuker te weten dat jij met jouw aankoop een lokale ondernemer of onderneemster van hier steunt?

Kies voor handgemaakte oorbellen van Studio Malie!

Op Studio Malie vind je prachtige, handgemaakte en handgeschilderde sieraden. Alle onze sieraden zijn vervaardigd uit duurzame materialen. Door een sieraad van Studio Malie te kopen, haal je een uniek stuk in huis en steun je een vrouwelijke onderneemster van eigen bodem!

Benieuwd om de sieraden van Studio Malie te ontdekken? Onder dit artikel vind je alvast een voorsmaakje, maar kijk ook zeker eens naar onze handgemaakte kettingen, ringen, oorstekers en oorringen.